bazp4fs9zrhn3f23bzcasf9y9jd0nh

VOOR 15:00 BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN. GRATIS VERZENDEN VANAF €100,-.

Deze maand jarig? Ontvang een kortingscode t.w.v. €30,-
Ben jij deze maand jarig? Dan hoort daar natuurlijk een nieuwe outfit bij! Wil je je kortingscode verzilveren? Stuur ons dan een privé bericht op Facebook of mail naar klantenservice@chantino.nl. Zorg ervoor dat je een foto van je legitimatiebewijs (ID-kaart, rijbewijs of paspoort) meestuurt en je ontvangt van ons een code. Je kan het BSN-nummer, de foto en handtekening op je legitimatie doorstrepen, dit kan gemakkelijk met de app KopieID van de Belastingdienst. Hiermee kun je ook een watermerk toevoegen aan de kopie.

Jouw cadeaubon liever in de winkel besteden?
Dat kan! Je hoeft ons van tevoren geen berichtje te sturen, maar simpelweg jouw legitimatiebewijs te laten zien aan de kassa.

Voorwaarden
De code is een maand geldig vanaf de dag dat deze aangemaakt wordt. De korting t.w.v. €30,- is te besteden bij een minimum bestelbedrag van €99,99. Deze kortingscode is niet inwisselbaar i.c.m. andere kortingen en/of acties.

De actie is maar eens per jaar geldig, maar geldt voor iedereen. Ben je bijvoorbeeld in juli jarig? Heb dan nog even geduld!

Wanneer er items geretourneerd worden bij het gebruiken van de verjaardagskorting en het totaalbedrag onder €99,99 komt, zal de korting komen te vervallen. Houd hier dus rekening mee!

De kortingscode online inwisselen
Ga naar je winkelwagen en scrol naar onderen. Vul jouw persoonlijke code in bij het kopje ‘actie- of kortingsbon’ en klik op voeg toe. Vervolgens wordt de korting verwerkt op het totaalbedrag.

Close ✕

Schoenmaat

Kleur

Kledingmaat

EU maat

Combi maat

Broekmaat 26/32 27/32

Broekmaat

Merk

1 Maat

Product categorie